duminică, 28 februarie 2010

Dragoste &/ Cariera

Despre subiectul asta s-a scris mult asa ca o sa incerc sa nu repet,sa nu vorbesc in truisme,sa nu plictisesc.

Cuvantul cariera este un pic pretentios si de cele mai multe ori te duce cu gandul la costume,serviete,elegantza,intruniri cu miros de cafea,bussines world.
Eu ma refer mai degraba la: a incepe de jos,cu "mainele goale"; pentru a acumula cat mai multe cunostinte,a te slefui,a te defini ca om; pentru o satisfactie proprie si confort.

Dragostea poate sa mute muntii din loc,poate sa te faca sa vrei mai mult,iti da enrgie,linistea necesara concentrarii si forte nebanuite in toate domeniile inclusiv cel profesional.Asta in cazul in care merg mana in mana si se completeaza.

Atunci cand nu mai este loc de "si" in cazul in care se despart din cauza timpului si a spatiului este "sau".Alergerea e crunta.
Iar raspunsul este in tine: Te poti multumi cu caldura de acasa sau visezi sa zbori pe piscuri nebanuite intru implinire profesionala cu riscul de a manca de Craciun si de Pasti de la ChopStix sau Mc vizionand emisiuni inregistrate.

2 comentarii:

  1. poţi să ai parte de ambele într-o simbioză perfectă....secretul cei doi să se-ncurajeze şi la bine şi la rău...să nu existe "Ţi-am zis eu că nu trebuia..." să existe "Fă ce vrei mă ai lângă tine indiferent de rezultat" ...

    RăspundețiȘtergere
  2. "in cazul in care se despart din cauza timpului si a spatiului " si aici ma refer la distanta,fizic vorbind,kilometri. ?

    RăspundețiȘtergere