vineri, 1 ianuarie 2010

Ta-da!

Reply la postul Cristinei,"Noi doi".

Totul a inceput cu excursia Cristinei in Olanda...Cu ocazia acesteia am avut o intalnire before vacantion,asta ca tot era in trecere prin Buc si cum unele lucruri nu se schimba niciodata se pare ca,Crissu nu mai calca in k _ _ de cate ori iese din cas' ci mai nou varsa frappe-ul pe prietene in plina Plaza.Din nou situatii stanjenitoare cu lume chiorandu-se la incercarile noastre de a salva ce mai era pe masa...miroseam toata a laptic vanilat iar mai apoi in drum spre casa era sa ma transform in inghetata.Ce sa fac daca mi-e simpatica?!
Ideea cadoului din Amsterdam cred ca a pornit de aici si din dorinta ei de a ma multumi si a ma face sa uit de micul incident.
Si uite asa am primit un tel cu privire la "ză cado" care se anunta a fi mare si necesita o geanta luuunga.Am crezut ca i se trage de la fumurile de Amsterdam si n-am luat-o in seama pana cand nu mi l-a pus in brate pe "Master Pink" sau "Marele Pink" asa cum zice nasa mare coafata in coc de sarmalutze.
Suntem inca la primile intalniri,abea a facut cunostinta cu prietenele mele,plus perioada de acomodare,are potential...presimt o relatie de durata. :D

6 comentarii:

  1. sa-l porti sanatoasa...
    dar pana la urma... ce e Master Pink?!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. No Mo', uziteaza link-ul, ca de aia l-a pus fata acolo...sau read between the lines.
    gagico, io zic sa-l folosesti la greu (ca placerea vine) :P
    te-ai achitat de provocare onorabil! so proud of you ;;) cu ocazia asta ai mai scris mataluta, ca prea ne privai de bucuria de a te citi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. duracell= de 7 ori mai multă energie => de 7 ori mai multă plăcere!!! Spor !!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ No Mo': poza de pe blogul Cristieni te va lumina ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce vorbeam noi azi...trebuie utilizat, trebuie stors de potential...trebuie sa iti versi nervii pe el......ar putea fii cheia dezlantuirii tale :)))))!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-a luminat, da... c-o intensitate de 100.000 de lucşi. N-am observat ca pe numele Cristinei e link. Na.

    RăspundețiȘtergere