joi, 14 ianuarie 2010

Prima intalnire cu mine

O leapsa primita de la Balaurul,asa ca ma achit de datorie.

Hai sa incep cu inceputul.Clasica scena de prin filme in care individa/ul in cauza probeaza inainte n-shpe tinute hotarat sa eclipseze nu ma caracterizeaza.Aleg o tinuta de mijloc intotdeauna decenta.Nu dau ce-i mai bun din prima intalnire.E un fel de... astept sa vad daca individul merita si nu vreau o a doua intalnire pentru ca el nu isi aminteste altceva decat ca aratam bine.
Imi plac intanirile la cafea,intai de toate e o atmosfera amicala,destinsa.
Ma plictisesc repede discutiile gen despre mine,despre tine prefer subiectele la intamplare.Tot ceea ce e mai interesant despre persoana respectiva n-o sa ti spuna personal.Defectele,fixatiile...chestiile peste care si el stie ca nu se trece sunt bine ascunse.
Ma feresc de genii neintelese,persoane speciale sau alti ciudati.E un fel de scuza pentru ceea ce o sa vina rau pe parcurs.Pe sistemul:"Ti-am zis!" sau "Asa sunt eu."
Sunt exact asa cum sunt de obicei,nu "ambalez" nimic.Cu cat terminam mai repede cu atat pierdem mai putin timp si energie.
Vorbesc mult,glumesc si rad atunci cand ma simt intr-adevar bine.
Nu vreau sa conving pe nimeni de calitatiele mele,daca el nu le vede inseamna ca asa trebuie sa fie.

O dau mai departe Cristinei si lui No Mo'.

2 comentarii:

  1. O fac imediat ce ma intorc de la bere. Avusei o zi (seara, mai bine zis) (mult) mai agitata decat de obicei. Si-acu' plec iar.
    Nici pe-a ta n-o citii. E timp de la 12 incolo :))

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cu cat terminam mai repede cu atat pierdem mai putin timp si energie."

    parca ai vorbi despre o tranzactie de cocaina :)

    RăspundețiȘtergere