duminică, 17 ianuarie 2010

Sunt mandra

Fii si tu!

7 comentarii:

  1. Da... suntem mandri ca suntem romani. Dar ce te-a apucat acum cu nationalismul si mandria nationala?
    Argentinienii il au pe Maradona, au tango-ul... italienii pe Da Vinci, Vivaldi, Roberto Baggio, Alberto Tomba, Valentino Rossi, Valsalva, malpighi, Golgi, etc... Sunt tari care ar face un filmulet de 2 ori mai lung laudandu-se.

    In plus... ai stat vreodata sa compari perioadele de glorie antiotomana cu cele de supunere? Mihai Viteazul, Vlad Tepes... in afara de aceste perioade, am fost niste sclavi platitori de dari: aur, vite, ieniceri.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ No Mo' "Arta de a fi fericit cu ceea ce ai." De carcoteli e loc intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fi fericit cu ce ai inseamna plafonare. Loc de mai bine e intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  4. @No Mo' Intre "plafonarea" mea si carcoteala ta se poate gasi o cale de mijloc.Aia in care recunosti valoarea si stii sa o apreciezi macar.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am zis nicaieri ca nu-i apreciez pe Paulescu, Coanda sau Eliade. In niciun caz.
    Mandru de ce? Ca s-a inventat legenda lui Dracula? Ca avem "fete frumoase"? Fetele frumoase ii plac si lui Radu Mazare, care pe ele se bazeaza cand vrea sa aduca straini pe litoral. Da, avem fete pe care vin sa ni le *%$# strainii (gen Tyson, Assante, van Damme).

    Eu recunosc valoarea, n-am zis nicaieri ca n-o recunosc. Dar tu... tu cum o apreciezi?
    Nu-mi plac scornelile astea, chestii trase de par uneori, ca sa ce? Sa perem mai interesanti?
    O sa fiu mandru cand afara vom fi recunoscuti ca natie si asociati cu Paulescu, Eliade, Coanda... nu cu tiganii cersetori din Franta, nu cu hotii de masini, nu cu Adi Mutu.

    RăspundețiȘtergere
  6. @No Mo' Filmuletul nu este despre "tiganii cersetori din Franta, nu cu hotii de masini, nu cu Adi Mutu" e deapre o parte din Romania.O mica parte,alta decat cea pe care o vroiai tu ilustrata si de care eu sunt mandra.Restul...sunt doar discutii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ţara e frumoasa, a dat genii care din păcate au plecat sau au murit pe afară ....ai dreptate când susţii că trebuie să ne mândrim cu oamenii de valoare...dar tre să realizăm că din păcate în afara excepţilor suntem un popor fără coloană vertebrală....mândria naţională cu demnitatea naţionala la noi nu se prea înţeleg ...foarte frumos filmuleţul

    RăspundețiȘtergere